Shëndeti në radhë të parë

Karriera

Laboratorët Genius vazhdimisht investojnë në personel duke i trajnuar ata dhe gjithashtu duke marr personel të ri.Ne inkurajojme dhe suportojme punonjesit,te cilet jane te hapur ndaj ideve te reja dhe fleksibel ndaj ndryshimeve.Laboratori yne beson tek performanca cilesore e stafit te saj.

Nëse ndjehesh energjik dhe mendon se mund t'ja dalësh të besh ndryshimin në fushën e laboratorit, dergoni nje email tek info@geniuslab.al.