Laboratori i analizave

Laboratori i analizave

GeniusLAB ofron shërbimin e analizave mjekësore dhe testeve gjenetike brenda ambienteve të saj. Të gjitha shërbimet laboratorike te ofruara nga rrjeti GeniusLAB janë të aksesueshme pa rezervim.

GeniusLAB do ta gjeni: