Stafi

Stafi

Menaxhimi i laboratorëve

Përgjegjës për Menaxhimin e Cilësisë: Ing. Albano Doko

Email: a.doko@genius-diagnostics.al
Cel: 0695630679

Përgjegjës për Marketing dhe Shitje: Dr. Marina Pavllo

Email: marketing@geniuslab.al
Cel: 069 77 93 950

Përgjegjës për Paisjet dhe Sistemin Informatik: Ing. Alban Kalaj

Email: service@genius-diagnostics.al

Stafi mjekësor

Dr. Besnik Cullhaj

Mjek Laboratori

Më shumë

Dr. Anisa Daka

Mjeke laboratori

Më shumë

Dr. Emilda Belortaja

Mjeke laboratori

Më shumë

Stafi teknik i laboratorit

Stafi teknik i perbere nga 28 specialistë TEKNIK TË LARTË LABORATORI, Biolog Molekularë, Bioteknolog Mjekësor dhe teknik servisi per të realizuar gamen e plotë të 4000 testeve laboratorike në bashkëpunim me SYNLAB Germany.

Migena Keci

Biologe

Më shumë

Selma Dyca

Biologe Molekulare

Më shumë