Dr. Besnik Cullhaj - Curriculum Vitae

EMILDA BELORTAJA Curriculum Vitae

Edukimi

2008 – 2014Kryer studimet ne Universitetin e Mjekësisë, Fakulteti i Mijekësisë, Tiranë për mjekësi
Mbrojtja e temës” Incidenca e sëmundjeve aterosklerotike në arteriet karotide në pacientët e operuar me CABG”.

Trajnime

2014 – 2015Praktikë në spitalin rajonal të patologjisë dhe pediatrisë në Korçë.

Eksperienca Profesionale

2019 – PresentMjeke Laboratori – Genius Laborator Mjekesor
2018 – 2019Mjeke Laboratori prane Spitali Amerikan, Tiranë
2015 – 2015Laborator biokimik-klinik, QSUT, Tiranë
 Pozicioni: Mjeke specializante laboratori
Detyrat: Marrja e njohurive dhe praktikimi i gjitha hapave prej kalibrimit të aparaturave deri te interpretimi i analizave laboratorike.
2014 – 2015Ambulanca e rajonit numër 2, Korçë
 Pozicioni: Mjeke e përgjithshme
Detyrat> Kujdesi ndaj shëndetit të fëmijëve, udhezime mbi ushqyerjen dhe zhvillimin psikomotor dhe vaksinimi i tyre.

 

Kualifikime dhe konferenca

 27-28 Prill 2012 Konferenca e 8-të kombëtare e dhimbjes.

26-27 Qershor 2016 Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikëllimit. Komponentë të rëndesishëm për ofrimin e kujdesit paliativ cilësor.

30 Maj- 3 Qershor 2016 Open Lab, Shqipëri.

5-7 Tetor 2016 Pjesë e bordit organizativ të takimit të 24-t të Federatës Ballkanike të Laboratorit Klinik, BCLF Konferenca e 4-t vjetore e Mjekësisë Laboratorike”.

8-11 Nëntor 2018 Si të shpëtosh jetë.

7-10 Dhjetor 2018 Medical Winter School, Sarajevë, Bosnjë-Hercegovinë.

12 Mars 2019 Gjenetika jo më si alternativë, por tashmë zgjidhje.

18-19 Mars 2019 Kongresi botëror i 16-të i hematologjisë, Romë, Itali. E-poster, Rëndësia diagnostike e morfologjisë të qelizave mature B dhe imunofenotipi.

27-31 Tetor 2019 Federata Ballkanike e Laboratorit Klinik e 27-të, Antalja, Turqi
Poster:Të dhënat laboratorike të hipotiroidizmit dhe hipertiroidizmit subklinik.