Shëndeti në radhë të parë

Laboratorët tanë

Laboratori Qëndror Genius – Tiranë

Në vitin 2013 u hap Laboratori Qëndror Genius në qytetin e Tiranës, tashmë një ndër laboratorër e analizave mjekësore më të mëdha të kryeqytetit, i cili u shërben pacientëve me njëgamë shumë të gjerë testesh laboratorike. Laboratori Genius u shërben më shumë se 150 Klinikave dhe Laboratorëve nga e gjithëShqipëria si laborator Referent.

Laboratori ynë Qëndror është një ndër 5 laboratorët e akredituar me ISO 9001:2015 dhe ISO 15189:2012.

Laboratori Genius QSUT – Tiranë

Ne vitin 2017 u hap Laboratori Genius QSUT, pranë Qëndres Spitalore Universitare “Nene Tereza”, Tiranë. Laboratori ështëi fokusuar në shërbimin e analizave laboratorike specifike për pacientet.Duke pasur si qellimin kryesor tju gjendet sa me prane pacienteve me ane te kesaj dege te laboratorit tone.

Laboratori Genius Kavajë 1

Në vitin 2001, u hap laboratori i parë privat në Kavajë, Laboratori Genius Kavajë 1, ku ju shërben pacientëve në menyre të sukseshme prej 16 vitesh me një gamë të gjerë testesh laboratorike dhe me një cilësi të lartë.

Laboratori Genius Kavajë 2

Në vitin 2008, u hap laboratori Genius 2 në Kavajë, i fokusuar tek pacientët dhe testet rutinë dhe ato të vecanta.

Laboratori Genius ASTIR – Tiranë

Ne vitin 2018 u hap Laboratori Genius ASTIR, pranë Qëndres Shëndetësore ASTIR, Tiranë. Kjo degë e re ndihmon në mbulim më të mire gjeografik dhe ofrimin e shërbimit për pacientët si për analizat rutine si dhe ato specifike.