Shëndeti në radhë të parë

Pyetjet më të shpeshta

Çfarë keni nevojë për një vizitë në laborator?

Për të bërë analizat, nuk keni nevojë për ndonjë gjë të veçantë.Ju mund të provoni edhe pa një referim nga një mjek, por është e rëndësishme të dini saktësisht se cilat analiza keni nevojë.

Sa shpesh duhen bërë analiza?

Parandalimi është më i lirë se trajtimi, kështu që evropianët kryejnë kontrolle të përgjithshme çdo 3-6 muaj.Pra, ata kontrollohen vazhdimisht dhe zgjasin jetën e tyre. Kështu që në mënyrë që ju kryeni kontrolle të rregullta, ne kemi krijuar një sërë paketash analizash (për shembull, "Check Up - Kontrolli i plotë shëndetësor", "Checkup - Shëndeti i meshkujve", "CheckUp - Shëndeti i grave"). Nëse zgjidhni një nga paketat ju kurseni deri ne 25 %.

A kam nevojë për një referim nga një mjek?

Jo domosdoshmërisht.Është e rëndësishme vetëm të dini emrin e analizave që ju nevojiten.

A dëmton / a është e sigurt të marrësh kur merret mostra?

Marrja e mostrës kryhet nga teknikë laboratori me shume vite eksperiencë dhe te trajnuar, nuk lëndon dhe është e sigurt.

Në laboratoret Genius, perdorim menyren mbledhjes së mostrës me tub të vakumit për pacientet. Duke braktisur praktikën e përdorimit të shiringave konvencionale, ne së pari, përmirësojmë cilësinë e procedurës duke përdor rrjedhën e gjakut me anë të gravitetit, nën veprimin e vakumit.

Së dyti, kur përdoren sistemet me vakum qelizat e gjakut nuk lëndohen gjë që përmirëson saktësinë e diagnozës.

Avantazhi i tretë i përdorimit të tubave me vakum, gjaku transportohet në laborator në të njëjtën enë, e cila është shtypur, ndryshe përdorimi i shiringës tradicionale.Analiza laboratorike kryhet në të njëjtin tub, në të cilin është tërhequr gjaku, që eliminon plotësisht gjasat e problematikave kalimine biomaterialin nga nje tub në një tjetër.

E gjithë kjo do të thotë që u ofrojmë klientëve tanë përparësitë e mëposhtme:

Më pak siklet gjatë marrjes së gjakut;

I gjithë procesi reduktohet në disa sekonda;

Mundësi për të thirrur një numër testesh gjaku në dy ose më shumë tuba në një kohë shumë të shkurtër dhe pa rivendosjen e gjilpërës në venë;

Sistemet e mbledhjes së gjakut të vakumit janë ideale për pacientët me venat delikate ose të thella;

Siguron siguri maksimale për pacientin dhe për personelin mjekësor, - dizajni i tubave me vakum eleminon kontaktin me gjakutte pacientit me mjedisin; Tiparet e dizajnit nuk lejojnë që këto tuba të përdoren përsëri, kështu që rreziku i infektimit nga një person tjetër përmes tubit ose gjilpërës së sterilizuar është plotësisht i përjashtuar.

Si të përgatitem për testet?

Me përgatitjen e rregullave për shpërndarjen e analizave mund të gjeni këtu http://geniuslab.al/index.php?go=prepare

Nëse keni pyetje, shkruani, ju lutem, në info@geniuslab.al ose telefononi në numrin 069 82 07 889.

Sa shpejt i marr rezultatet e analiza?

Pothuajse të gjitha testet kryhen brënda ditës, gjithsesi koha e kryerjes së analizave varet nga testi ne test.

Kur të paraqiteni tek laboratori ynë, recepsioni do ju njoftoj për kohën e saktë qe duan analizat tuaja të dalin.

Sapo të jenë gati të gjitha rezultatet e tuaja, pasi të validohen nga mjekët tanëdo t'ju dërgohen me email.

Si mund të marr rezultatet?

Rezultatet mund të merrni në secilën nga qëndrat tona laboratorike,

Rezultatet mund ti merrni me email, mjaftoni ta specifikoni atë.