Shëndeti në radhë të parë

Menaxhimi i laboratorëve

Drejtues: Dr. Besnik Cullhaj

Email: besnik.cullhai@genius-diagnostics.al

Përgjegjës për Menaxhimin e Cilësisë: Ing. Albano Doko

Email: a.doko@genius-diagnostics.al

Cel: 0695630679

Përgjegjës për Marketing dhe Shitje: Dr. Marina Pavllo

Email: marketing@geniuslab.al

Cel: 069 77 93 950

Përgjegjës për Paisjet dhe Sistemin Informatik: Ing. Alban Kalaj

Email: service@genius-diagnostics.al